Hopp til innholdet

Hvor mye bør du sette på et sikret kredittkort?

  • av

Det er mange viktige spørsmål du bør stille deg selv når du skal finne ut hvor mye du bør sette på et sikret kredittkort. Et spørsmål du bør stille deg selv er, «stoler jeg på denne spesielle finansinstitusjonen for å respektere transaksjonene mine?» Hvis du ikke har en pålitelig inntektskilde eller eiendeler å stole på i nødstilfeller, er dette kanskje ikke et alternativ for deg. Du må finne andre måter å sikre at du kan foreta betalingene i tide eller risikere å miste kredittvurderingen, kontantene og til og med hjemmet ditt til disse finansinstitusjonene.

Du vil også bestemme hvor lenge du vil beholde det sikrede kredittkortet ditt. Er du bare interessert i å beholde den i noen måneder, eller vil du holde på den til du er ute av gjeld? Det er fordeler og ulemper med begge disse alternativene, men til syvende og sist er det du som må bestemme hvilken som er riktig for deg. Husk at jo lenger du holder på kortet ditt, jo mer penger tjener finansinstitusjonen på renter.

Som med alle andre kredittkort, bør du se på den årlige prosentsatsen og gebyrene forbundet med å bruke dette kortet. Finn ut om det er noen ekstra gebyrer for å bruke kortet på nettet kontra å kjøpe varer fra en lokal butikk. Internett kan ofte gi deg flere produkter og tjenester enn du kan finne lokalt, men du bør undersøke hvert av dine valg slik at du tar den best mulige avgjørelsen for din økonomiske situasjon.

Dette spørsmålet bør stilles til deg selv, og bare du kan svare på det. Du kan ha en helt god grunn til å ønske å bruke et sikret kredittkort og en like god grunn til å la være. Du bør imidlertid vite at du kan tape disse pengene så snart du bruker kortet. Når du er pålagt å sette inn penger på kontoen din, vil du bli sittende fast med å betale renter på disse pengene så lenge du eier kortet.

Disse typer kredittkort brukes av mange mennesker, men det er noen begrensninger på dem. Det første du bør vite er at du kun kan ta med deg et bestemt beløp i kontanter på en reise. Dette nummeret er diktert av kortselskapet og kan ikke endres. Hvis du vil reise og fortsatt har pengene, må du kanskje nøye deg med et annet kredittkort.
Gebyrene for et sikret kredittkort kan virke rimelige eller til og med nyttige i begynnelsen, men i det lange løp kan de ende opp med å koste deg mye mer enn du kanskje er klar over. En avgift som vanligvis går ubemerket hen, men en du definitivt må betale, er for årlig vedlikehold. Selv om de fleste sikrede kredittkort tilbyr gratis vedlikehold, kan denne avgiften medføre ganske store ekstrautgifter over tid. Du må sannsynligvis betale selskapet $20 eller mer hvert år, og det kan utgjøre mye. For ikke å snakke om at dette kan øke kredittkortgjelden din betraktelig.

En av de største misoppfatningene om sikrede kredittkort er ideen om at du kan bruke dem hvor som helst som et vanlig kredittkort. De er designet for å gi ekstra sikkerhet og finansiell stabilitet til folk som har mindre enn perfekt kreditt. Siden de krever et depositum, er det umulig å gå ut og kjøpe noe med kortet med en gang. Når depositumet er gjort, kan du kjøpe varer på et innfall, men du kan ikke ta ut pengene før kontoutskriften din er utstedt på slutten av året.

Hvis du tenker på å få et sikret kredittkort, sørg for at du gjør noen undersøkelser på forhånd. Dette vil hjelpe deg å vite nøyaktig hva du går inn på, og du vil kunne avgjøre om det er riktig for deg eller ikke. Hvis du gjør undersøkelser og finner ut at det ikke er riktig for deg, er det bare å droppe det og se etter et bedre alternativ. Når du har funnet ut at det er et godt program for deg, kan du imidlertid begynne å bruke det for å bygge opp kreditten din mot god kredittstatus!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *